75-річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні мелітопольці!

9 травня ми відзначаємо свято, яке є священним для кожного з нас, - 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Всі ми зобов'язані своїм існуванням людям, які ризикуючи власним життям захистили нашу Батьківщину і мужньо відстояли її у жорстоких боях.

Відлуння Другої світової війни стає з кожним роком все далі й далі від нас, час невблаганно забирає своє. З кожним роком ветеранів стає все менше і менше, і вони потребують нашої підтримки, турботи і теплоти.

Поки є можливість, віддячимо нашим захисникам, адже вони зробили для нас набагато більше - поклавши своє життя і молодість в обмін на наше щастя і наше майбутнє!

Настане той момент, коли не залишиться жодного ветерана, і ми не хочемо, щоб пам'ять про військовий подвиг тих років пішла з наших сердець разом з останнім із них!

Ми звертаємося до Вас з проханням надати підтримку тим, хто зараз ще живий. Їх не так багато, як здається, і вони - частина нашої історії.

Свою вдячність і підтримку нашим ветеранам Ви можете висловити, перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок Мелітопольської міської організації ветеранів України за реквізитами:

Мелітопольська міська організація ветеранів України

ЄДРПОУ 24907383

IBAN UA843395000000026004015834001

АТ«ТАСКОМБАНК» м. Київ

З повагою,

Керівники проєкту “Марафон “Памʼять”:

Голова Мелітопольської міської організації ветеранів України,

член виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Бабенко Євген Анатолійович;

Заслужений працівник освіти України,

член виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Дубініна Олена Василівна

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.