"Наше серце - одне на всіх"

Напередодні свята у холі нашого дитячого садочка була розміщена чарівна інсталяція під назвою «Наше серце - одне на всіх»

І це не випадково, тому що саме 14 лютого всі закохані святкують День Святого Валентина. Це день дружби і любові, коли всі люди дарують один одному свої посмішки та добрі побажання.

Впродовж тижня батьки разом з малятами виготовляли святкові листівки у вигляді сердець для привітання зі святом. Кожна родина проявила творчість, неповторність та індивідуальність, використовуючи підручні матеріали.

Всі валентинки – це справжні витвори мистецтва, вони милують погляд та дарують радість. Дітки із задоволенням розглядають їх та діляться враженнями. Хочеться висловити слова вдячності педагогам та всім батькам, які проявили творчість та прийняли участь в цьому яскравому заході.


Галерея ""Наше серце - одне на всіх""

День Святого Валентина в дитячому саду - це прекрасна можливість поговорити з дітьми про дружбу, товариство та любов. Саме тому наредедодні свята в нашому садочку було проведено цікаву розвагу «День Святого Валентина – свято дружби та любові».

Галерея "Розвага "День Святого Валентина""

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.